Designa en webbplats som denna med WordPress.com
Kom igång

Hur man stänger mer försäljning och växer ditt företag

Som företagsägare är det lätt att bli avskräckt när du inte kan stänga försäljningen. Processen med att öka försäljningen och vinsten är aldrig lätt, men det finns steg som alla företagare borde ta just nu för att få sin fart framåt igen.

5 saker du kan göra för att öka din försäljning

Om du är en företagsägare, entreprenör eller säljare vet du att det finns många faktorer att tänka på när det gäller att öka din försäljning. Du kan inte bara göra en sak och förvänta dig en ökning av intäkterna. Det här inlägget är utformat för att ge dig fem snabba tips om hur du kan öka din försäljning med enkla tweaks som kommer att göra skillnad.

1. Dela regelbundet din produkt / tjänst på sociala mediasidor

Ett framgångsrikt företag handlar om marknadsföring. Marknadsföring är nyckeln till framgång, och det finns många sätt att göra det som företagare.

Ett sätt du kan marknadsföra din produkt eller tjänst via sociala mediasidor som Facebook, Twitter, Google+, LinkedIn etc. Dela regelbundet din produkt / tjänst på dessa webbplatser så att potentiella kunder vet vad de går miste om. Dela bilder av dem med produkten med en bildtext som förklarar varför hur din produkt eller tjänst kan hjälpa dem.

2. Erbjud en rabatt eller specialerbjudande för återkommande kunder

Eftersom kunder med största sannolikhet köper från ett företag de känner är det viktigt för säljare att ge dem möjlighet. Återkommande köpare är en outnyttjad resurs som kan leda till stora försäljningsökningar.

3. E-posta din lista om din produkt eller tjänst

Det kan tyckas vara oklart, men många företagare glömmer att mejla sin lista om nya produkter eller tjänster. Ett e-postmeddelande är ett av de bästa sätten att hålla kontakten med dina kunder och låta dem veta vad som är nytt. Om du har ett evenemang som kommer, är detta också ett utmärkt sätt att få människor intresserade av det.

4. Justera dina priser för att öka din försäljning

Det är viktigt att vara medveten om det värde du erbjuder dina kunder, men det är lika viktigt att bedöma om du prissätter dig själv för högt eller inte. Även om du är en premiumleverantör finns det alltid utrymme för förbättringar. Om dina priser är för höga och inte överensstämmer med värdet, är det mindre troligt att folk köper från dig eftersom de kommer att uppleva en brist på kvalitet. Så innan du justerar något annat om ditt företag bör du överväga dina priser först.

5. Erbjud dem olika betalningsalternativ

Missa inte försäljningen som kunde ha varit din eftersom din kund inte känner för att ha med sig sitt kreditkort. Se till att du ger dina köpare de alternativ de behöver för att göra betalningen så enkel som möjligt.

Varje företagare och entreprenör har en annan historia att berätta. Vissa har varit framgångsrika från början, medan andra var tvungna att arbeta hårt för varje försäljning. En sak som är universell är dock behovet av mer försäljning för att växa ditt företag.

Om du behöver hjälp med att få mer försäljning kan du checka ut vår mötesbokning stjänst och lära dig hur vi kan hjälpa ditt företag.

Publicerad av Lisa Nilsson

Extern Mötesbokning är det bästa sättet att hitta den perfekta partnern för dina affärsbehov. Vi har många års erfarenhet av att tillhandahålla Business to Business-tjänster och är redo att hjälpa alla svenska företag att uppnå sina mål och mål.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: